Jag vet inte med er men jag älskar att kolla på dokumentärer. Det känns alltid så givande och jag tänker att för varje film jag ser så lär jag mig något och tar med mig det i livet. Jag har sett så många dokumentärer om grafiska designer och konstnärer. Här är en mini-dokumentär om Wesley Taylor. Den är sex minuter lång. 

Annars tycker jag om allt material om David Choe och hans tid som killen som målade väggarna på Mark Zuckerbergs första stora kontor. Det var Sean Parker, facebooks VD vid tiden, som gillade Davids arbete och bara var tvungen att ha honom som personen som satte färg på väggarna på facebook-kontoret.

Davids jobb såg väldigt, väldigt roligt ut. Jag är inte på långa vägar så talangfull som David, men det skulle vara roligt att få chansen att ta hans plats och måla ett helt kontor. Tänk att ha en helt vansinnig yta att ta sina sprayburkar och göra precis vad man vill med.

Här är ett litet klipp med David Choe. Gå in på youtube och sök på hans namn så får du upp massor med material. Det finns bland annat en egen dokumentär som han har gjort som är riktigt kul. Det är efter att han fått sina optioner i Facebook värderat till omkring 200 miljoner dollar! Han tog nämligen optioner i betalt i stället för kontanter när han målade deras kontor. Det är en riktigt bra dokumentär. Här är den andra filmen jag lovade först och främst.

Jag ska tipsa om lite fler dokumentärer här vart det lider. Det är verkligen inspirerande att se filmer på andra konstnärer. Jag föredrar mycket hellre film än text när det gäller skapande.