Istället för att ha ett forum här blir det nu en blogg, med diskussionsmöjligheter! Jag tror mer på den lösningen. Det blir en en och en halvvägskommunikation! Jag får utlopp för alla mina tankar och grafik, design, webben etc, och det är bara att skriva en kommentar här nedan ifall du önskar att göra det. Jag kommer att svara så gott jag kan. 

Det vore väldigt roligt om ni kommenterar. Annars kommer det bara bli jag som skriver en massa utan någon input. Men om ni inte vill kommentera utan bara läsa så är det helt okej det också!

Jag gillar väldigt mycket med grafik och design. Mitt favoritprogram är Photoshop. Jag designar väldigt mycket i PS.

I övrigt gillar jag att skapa i keramik. Ända sedan jag gick en keramikkurs för kanske 10 år sedan och gjorde en äggkopp, har jag varit helt såld. Jag gillar också att rita med kol.

Andra artistiska områden som jag håller som ”mina” är arkitektur och datorspel. Datorspel är i synnerhet något som jag kommit att älska på senare tid. Det är inte längre tråkiga PacMan eller MS Röj som gäller. Man har satt all bas för alla spel och det som man lägger mest krut på är att göra spelen grafiskt snygga. Det tycker jag är roligt.

Välkommen till Grafikforum. Hoppas du och jag ska trivas tillsammans!